Tietosuoja

Yleistä tietoa tietosuojasta, tietosuojalainsäädännöstä, henkilötietojesi käsittelystä ja erityisesti yrityskäyttäjille aiheellisesta henkilötietojen käsittelyä koskevasta sopimuksesta (ns. “DPA”)

Julia Jääskeläinen avatar
15 artikkelia tässä kokoelmassa
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen

Mitä tarkoitetaan tietosuojalla?

Yleistä tietoa tietosuojasta
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on henkilötieto?

Yleistä tietoa tietosuojasta
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Miten tietosuojaa säännellään?

Tietosuojalainsäädäntöön liittyvää tietoa
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Miten EU:n tietosuoja-asetus (“GDPR”) muuttaa rekisterinpitäjien tietosuojavelvollisuuksia?

Tietosuojalainsäädäntöön liittyvää tietoa
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Kuka valvoo tietosuojan toteutumista?

Tietosuojalainsäädäntöön liittyvää tietoa
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä kaikkea henkilötietojen käsittely voi tarkoittaa?

Henkilötietojeni käsittely
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Millä oikeudellisella perusteella Sopimustieto käsittelee henkilötietojani?

Henkilötietojeni käsittely
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä tietoja Sopimustieto kerää ja miksi?

Henkilötietojeni käsittely
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Myykö Sopimustieto tietojani ulkopuolisille?

Henkilötietojeni käsittely
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Keillä on pääsy henkilötietoihini?

Henkilötietojeni käsittely
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on sopimus henkilötietojen käsittelystä, toiselta nimeltään DPA? Milloin se pitää laatia?

Tietoa henkilötietojen käsittelyä koskevasta sopimuksesta (ns. “DPA”, erityisesti yrityskäyttäjille)
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Tarvitseeko minun laatia DPA-sopimus Sopimustiedon kanssa?

Tietoa henkilötietojen käsittelyä koskevasta sopimuksesta (ns. “DPA”, erityisesti yrityskäyttäjille)
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Miten laadin DPA-sopimuksen Sopimustiedon kanssa?

Tietoa henkilötietojen käsittelyä koskevasta sopimuksesta (ns. “DPA”, erityisesti yrityskäyttäjille)
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Mihin sitoudun DPA-sopimuksen osapuolena?

Tietoa henkilötietojen käsittelyä koskevasta sopimuksesta (ns. “DPA”, erityisesti yrityskäyttäjille)
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten

Mihin Sopimustieto sitoutuu DPA-sopimuksen osapuolena?

Tietoa henkilötietojen käsittelyä koskevasta sopimuksesta (ns. “DPA”, erityisesti yrityskäyttäjille)
Julia Jääskeläinen avatar
Kirjoittaja: Julia Jääskeläinen
Päivitetty yli viikko sitten