Tietopalvelut
Miten tietopalvelutuotteita ostetaan?

Ohje tietopalvelutuotteiden ostamiseen

Päivitetty yli viikko sitten

Voit ostaa kappalehinnoiteltuja tietopalvelutuotteita sekä henkilö- että yritystilin kautta. Tuotteet veloitetaan tilille syötetyltä luottokortilta tai ne laskutetaan antamiesi laskutustietojen mukaisesti.

1. Klikkaa tilin sivupalkista ➡️ Tietopalvelut

2. Valitse, haluatko ostaa yritystietopalveluita vai yksityishenkilöiden tietopalveluita.

Tietoa eri tietopalvelutuotteiden hinnoista saat hinnastosta.

Yritystietopalvelut

Syötä hakukenttään yrityksen nimi ja valitse tuote painamalla "Hae".  Vahvista maksullinen toiminto painamalla Osta

Henkilötietopalvelut

Henkilön luottotietoja ostaessa valitse "Siirry luottotietohakuun". Syötä henkilötunnus ja syy luottotietohaulle. Klikkaa sitten "Hae".

Jos haluat tallentaa ostetun tuotteen itsellesi, aukaise esikatselu tuotteen nimeä klikkaamalla ja lataa tiedosto esikatselun latauspainikkeella omalle koneellesi.

Asiasanat: kaupparekisteriote, nimenkirjoitusoikeudet, yhteisösäännöt, luottotiedot, yrityksen laajennetut tiedot, prokura, yhtiöjärjestys, tietopalvelut, hinnasto, luottotietojen tarkistus, tietopalvelutuotteet, laskutus