Sopimuksen allekirjoittaminen älypuhelimella tekstiviestikutsun kautta:

1. Avaa tekstiviestiin tullut allekirjoituslinkki ja tarkastele sopimus
  2. Paina vihreää nappia "Allekirjoita"
  3. Käännä näyttö vaakatasoon ja piirrä sormella näyttöön allekirjoitus
  4. Paina "Hyväksy"

Sähköpostikutsun kautta tullut sopimus allekirjoitetaan muuten samalla tavalla, mutta allekirjoitus piirretään hiirellä.

Vahvaa tunnistautumista käytettäessä, allekirjoituskutsussa saadun linkin kautta avautuu sivu, josta sopimuksen pääsee lukemaan "Jatka" -painikkeesta. Sopimuksen luku näkymässä pääsee allekirjoittamaan sopimuksen "Allekirjoita Asiakirja" -kohdasta. Seuraavaksi voi valita millä tavalla tunnistautuu (mobiilivarmenteella tai oman pankin kautta verkkopankkitunnuksilla) ja tunnistautumisen jälkeen voi hyväksyä allekirjoituksen.

Sopimuksen allekirjoittaminen kutsun kautta ei edellytä rekisteröintiä palvelun käyttäjäksi.

Laatijana voi allekirjoittaa sopimuksen joko suoraan ”Allekirjoita”-painikkeen avulla, tai lähettää itselleen kutsu tekstiviestinä (yrityskäyttäjille tekstiviestiheräte 0,14 €/kpl).

Valmis sopimus arkistoituu Sopimustilin ”Arkisto”-välilehdelle, josta sen voi lähettää toiselle osapuolelle sähköpostitse, ladata koneelle tai tulostaa.