Asiakirjan muokkaaminen

Ohje eri vaiheissa olevien asiakirjojen muokkaamiseen

Joanna Kuortti avatar
Tekijä: Joanna Kuortti
Päivitetty yli viikko sitten

Docue-tilillä olevilla asiakirjoilla on neljä eri tilaa:

1) Valmis asiakirja

Jos arkistossa olevan asiakirjan edessä oleva asiakirjakuvake on tummanvihreä, on asiakirja valmis. Valmista asiakirjaa ei voi enää muokata (Lue täältä, miksi), mutta voit monistaa valmiin asiakirjan tiedot uuden asiakirjan pohjaksi "Monista"-toiminnolla.

2) Allekirjoituksia tai viimeistelyä odottava asiakirja

Allekirjoituksia tai viimeistelyä odottavaa asiakirjaa pääset muokkaamaan asiakirjan asiakirjakortin kautta.

3) Keskeneräinen asiakirja

Pääset muokkaamaan keskeneräistä asiakirjaa painamalla arkistossa asiakirjan nimen perässä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla sitten ”Muokkaa”. 

Tai asiakirjan asiakirjakortin kautta alla olevan kuvan mukaisesta kohdasta.


Huom: Jos haluat tehdä asiakirjasisältöön laajempia muutoksia kuin palvelu mahdollistaa, voit joko käyttää Editori-työkalua tai siirtää asiakirjasisällön kokonaan Wordiin.

 

Editori ja Word-konvertteri ovat molemmat käytettävissä palvelun "Lisätoiminnot"-kohdassa.

Huom. Tee muutokset editorilla sen jälkeen, kun olet täyttänyt kaiken mahdollisen tiedon asiakirjaan, sillä editorin käyttäminen lukitsee asiakirjalle tehdyt valinnat. Jos haluat muokata asiakirjaa vielä editorin käyttämisen jälkeen, sinun täytyy kumota editorilla tekemäsi muutokset.



Asiasanat: arkisto, muokata, muokkaaminen, miten voin muokata, kopioiminen, monistaminen, editori, word-konvertteri, tallennettu, missä, mihin, kesken, 

Vastasiko tämä kysymykseesi?