Sopimuskoneen SopimusChatin avulla voit kutsua muita henkilöitä katselemaan ja osallistumaan reaaliaikaisesti sopimuksen laatimiseen.

Voit tarkistaa SopimusChatin kautta käydyt keskustelut Sopimustililtä kohdasta Arkisto > Valitse arkistoitu sopimus klikkaamalla sen nimeä > Lisää > Katso käyty keskustelu (kuva alla).

Huomioithan, että kutsutuilla henkilöillä tulee olla henkilökohtainen Sopimustili.

Hakusanat: SopimusChat, keskustelu, chat