Omien PDF-tiedostojen tuominen palveluun

Ohje muualla laadittujen asiakirjojen tallentamiseen Docuen Kaikki asiakirjat -osioon (arkistoon)

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tuoda suojattuun Kaikki asiakirjat -osioon rajattoman määrän myös muualla luotuja PDF-tiedostoja. Tällä hetkellä palvelu ei tue muita kuin PDF-tiedostomuotoja.

Siirry Kaikki asiakirjat -osioon ja valitse "Tuo asiakirja".

Valitse tiedosto laitteeltasi ja muokkaa tarvittaessa asiakirjan arkistointitietoja. Voit tuoda yhdellä kertaa enimmillään kymmenen tiedostoa "Lisää tiedostoja" -toiminnon avulla. Paina lopuksi "Tuo".

Asiakirja on nyt tallentunut palvelun Asiakirjat -osioon (arkisto). Voit asettaa tuoduille tiedostoille muistutuksia asiakirjakortilta kohdasta "Lisää muistutus". Saat asiakirjakortin auki klikkaamalla asiakirjan nimeä arkistossa. Voit lisäksi kirjoittaa asiakirjakortille omia muistiinpanoja.

Hakusanat: PDF, oma PDF, tallennustila, arkisto, muistutus, muistiinpanot, arkistotiedot, tiedosto, tuonti, word, power point, kuva, esitys, excel