Jos olet aloittanut laatimaan sopimusta kirjautuneena käyttäjänä, sopimus tallentuu automaattisesti Sopimustilisi arkistoon samalla kun täytät sitä. Jos haluat kuitenkin erikseen varmentua tallennuksesta keskeyttäessäsi sopimuksen laatimisen, valitse yläpalkista Jatka myöhemmin > Jatka myöhemmin.


Sopimusta pääset jatkamaan myöhemmin Sopimustilisi Arkisto-välilehdeltä klikkaamalla sopimuksen nimen perässä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla sitten "Viimeistele Sopimuskoneessa".


Jos olet edennyt Sopimuskoneesta eteenpäin "Seuraava vaihe"-painikkeella, sopimus on tallentunut arkistoosi automaattisesti. Jos haluat muokata allekirjoitusvaiheeseen edennyttä sopimusta, voit tehdä sen valitsemalla "Avaa allekirjoitustilanne > Muokkaa".

Löysitkö etsimäsi vastauksen?