Jos olet aloittanut laatimaan sopimusta kirjautuneena käyttäjänä, sopimus tallentuu automaattisesti Sopimustilisi arkistoon samalla kun täytät sitä. Voit tehdä Sopimuskoneella myös manuaaliset tallennuksen yläpalkista kohdasta "Jatka myöhemmin" > "Jatka myöhemmin".

Pääset muokkaamaan keskeneräistä asiakirjaa arkiston kautta valitsemalla asiakirjan nimen perästä avautuvasta valikosta "Viimeistele Sopimuskoneessa".