Miten tallennan keskeneräisen asiakirjan?

Ohje sopimuksen tallentamiseen keskeneräisenä

Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet aloittanut laatimaan sopimusta kirjautuneena käyttäjänä, sopimus tallentuu automaattisesti Docue-tilisi arkistoon samalla kun täytät sitä. Voit tehdä myös manuaalisen tallennuksen yläpalkista kohdasta "Jatka myöhemmin" > "Jatka myöhemmin".

Pääset muokkaamaan keskeneräistä asiakirjaa arkiston kautta valitsemalla asiakirjan nimen perästä avautuvasta valikosta "Muokkaa".

Avainsanat: tallentaminen, keskeneräinen, asiakirjan tallentaminen, muokkaaminen, jatka myöhemmin,