Tilin asetukset
Tilaus
Miten irtisanon maksullisen vuositilauksen?

Ohje tilauksen irtisanomiseen.

Joanna Kuortti avatar
Tekijä: Joanna Kuortti
Päivitetty yli viikko sitten

Docuen palvelun maksullisen vuositilauksen voi milloin tahansa irtisanoa päättymään kuluvan sopimuskauden loppuun. Irtisanominen tapahtuu alla olevan ohjeen mukaisesti palvelussa:

Klikkaa vasemmassa yläkulmasta tilin nimeä ja valitse "Asetukset".

Valitse kohta "Maksut ja tilaus" ➡️ Näet tilauksesi tiedot ja valitse ➡️ "Irtisano" -toiminto.

Hakusanat: peruminen, peruutus, irtisanominen, tilaus, irtisanon, tilauksen, perua, maksullinen, laskutus, irtisanoa, irtisanon, keskeyttää, katkaista, katkaiseminen, lopettaa, sulkea, sulkeminen