Kaikki kokoelmat
Tietopalvelut
Mitä tietopalvelutuotteita Docuen kautta voi ostaa?
Mitä tietopalvelutuotteita Docuen kautta voi ostaa?

Kuvaus Docuen tarjoamista tietopalvelutuotteista yritys- ja yksityiskäyttäjille.

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Docuen kautta on mahdollista ostaa monia tietopalvelutuotteita. Tietopalveluostot säilytetään kaksi viikkoa tilisi etusivun Tietopalvelut-osioissa, jonka kautta voit halutessasi esikatsella ja ladata ostetun tiedoston myös omalle koneellesi.

Tietopalvelutuotteiden hinnoitteluun voit tutustua hinnastossamme. Tarkat hinnat saat esille, kun valitset Näytä kaikki ominaisuudet.

Tietopalvelutuotteet:

1. Yrityksen luottotiedot

Luottotiedot-raportista selviää yrityksen Yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä ilmoitetut perustiedot sekä voimassa olevat rekisterimerkinnät ja muut julkiset merkinnät. Maksuhäiriöistä tai muista julkisista merkinnöistä näkyvät niiden tyyppi, summa, päivämäärä ja velkoja.

Lähde: Bisnode


2. Yksityishenkilön luottotiedot

Raportista selviää yksityishenkilön maksuhäiriömerkinnät sekä niiden vanhenemisajat.

Lähde: Bisnode


3. Nimenkirjoitusoikeudet

Nimenkirjoitusoikeudet raportista selviää yrityksen virallinen toiminimi, yrityksen tila (aktiivinen tai passiivinen) ja roolit, kuten prokuristi(t) ja hallituksen jäsenet. Tietosisällöt voivat vaihdella yritysmuodon ja yrityksestä rekisteröityjen tietojen ja yrityksen tilanteen mukaan.

Lähde: Bisnode

4. Yhteisösäännöt

Yhteisösäännöillä tarkoitetaan esimerkiksi osakeyhtiön yhtiöjärjestystä, avoimen tai kommandiittiyhtiön yhtiösopimusta tai osuuskunnan sääntöjä. Yhteisösäännöt-raportti pitää sisällään kaupparekisteriin rekisteröidyn voimassaolevan yhteisösäännön.

Lähde: Kaupparekisteri/PRH


5. Kaupparekisteriote

Kaupparekisteriote sisältää kaikki yrityksen patentti- ja rekisterihallituksessa (PRH) voimassa olevat rekisterimerkinnät. Rekisteriin merkitään yleensä vähintään yrityksen nimi, kotipaikka, toimiala, yrityksen edustajat ja osoite. Tunnistetietona käytetään Y-tunnusta.

Lähde: Kaupparekisteri/PRH



Asiasanat: tietopalvelu, hinnasto, yhtiöjärjestys, prokura, nimenkirjoitusoikeus, maksulliset tuotteet, laskutus, tietopalveluostot, ostaminen, 

Vastasiko tämä kysymykseesi?