Voit jakaa asiakirjan toiselle osapuolelle tai ulkopuoliselle asiantuntijalle ennen sen allekirjoittamista. Luonnoksen voi jakaa arkistosta, sopimuskoneesta tai allekirjoitustilanne-sivulta:

Arkisto

1. Näytä asiakirja - Jos olet tallentanut keskeneräisen sopimuksen arkistoosi, voit ladata keskeneräisen asiakirjan koneellesi, ja jakaa sen sitten toiselle osapuolelle haluamallasi tavalla. Paina arkistoon tallennetun asiakirjan nimeä ja valitse sitten "Näytä asiakirja".

2. Jaa - Jos olet tallentanut keskeneräisen sopimuksen arkistoosi, voit jakaa asiakirjan sähköpostin liitteenä. Paina arkistoon tallennetun asiakirjan nimeä valitse sitten "Jaa". Huomioithan, että keskeneräisessä asiakirjassa on luonnos-leima, kunnes kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet tai sähköinen allekirjoitus on ohitettu.

Alla esimerkkikuva Jaa-toiminnolla lähetetystä sähköpostiviestistä:

Sopimuskone

1. SopimusChat - Voit jakaa esikatselun ja kutsua osapuolen neuvottelemaan asiakirjasta SopimusChatin kautta. Käyty keskustelu tallentuu arkistoon asiakirjakortille.

2. Näytä PDF-tiedostona - Voit ladata luonnos-vaiheessa olevan asiakirjan PDF:n esikatselun kautta omalle koneellesi ja jakaa sen sitten toiselle osapuolelle haluamallasi tavalla.

Allekirjoitustilanne

1. Välitä - Voit jakaa asiakirjan esikatselun myös allekirjoitustavan valinnan jälkeen "Välitä"-painikkeella. Huomioithan, että asiakirjaa ei voi allekirjoittaa "Välitä"-toiminnon kautta.

2. Kutsu allekirjoittamaan - Osapuoli voi esikatsella asiakirjan myös allekirjoituskutsun kautta ennen kuin allekirjoittaa asiakirjan.