Asiakirjasisällöt
Ohjeet asiakirjan laatimiseen ja allekirjoittamiseen
Asiakirjan tulostaminen kuulakärkikynällä allekirjoitettavaksi
Asiakirjan tulostaminen kuulakärkikynällä allekirjoitettavaksi

Ohje perinteisen kuulakärkikynällä tehtävän allekirjoitustavan valitsemiseen

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

1. Kun laatimasi asiakirja on allekirjoituksia vaille valmis, viimeistele se painamalla laatimisnäkymän lopusta löytyvää "Jatka"-painiketta.

2. Valitse "Ohita allekirjoitus" ja sen jälkeen "Jatka".

3. Lataa valmis asiakirja PDF:nä ja tulosta se omalta laitteeltasi.

Asiasanat: tulostaminen, tulostaa, sähköisen allekirjoituksen ohittaminen, kuulakärkikynä, perinteinen allekirjoitus