Asiakirjan monistaminen/kopioiminen

Ohje valmiin asiakirjan käyttämiseen uuden asiakirjan pohjana

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Valmista asiakirjaa ei voi enää muokata, mutta voit hyödyntää aikaisemmin laadittua asiakirjasisältöä monistamalla vanhan asiakirjan uuden asiakirjan pohjaksi.

Avaa haluamasi asiakirjan asiakirjakortti ja klikkaa kolmen pisteen kohdalta. Valitse avautuvasta valikosta "Monista".

Vinkki: Jos sinä ja/tai muut tilinne käyttäjät teette usein samankaltaisia sopimuksia, laatimisen helpottamiseksi suosittelemme sopimuksen tallentamista omaksi asiakirjamalliksi.

Asiasanat: Asiakirjan muokkaaminen, Monistaminen, Kopioiminen, Kopionti, Asiakirjamalli, Arkisto, Muokkaus, Muokata, Monistus