Miten muokkaan profiilitietojani?

Ohje yksityishenkilön tietojen lisäämiseen ja muokkaamiseen.

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Pääset muokkaamaan tietojasi Docuella klikkaamalla sivun vasemmasta yläkulmasta tilin nimeä ja valitsemalla "Asetukset".

Valitse sitten "Omat tiedot".

Asetusten kautta voit vaihtaa käyttöliittymän kielen, yhteystietosi, maksukorttisi, salasanasi ja allekirjoitusnäytteesi. Sen lisäksi voit ottaa kaksivaiheisen kirjautumisen käyttöön tai pois päältä.

Jos olet pääkäyttäjän roolissa yritystilillä, voit hallinnoida Asetukset-sivulla myös yritystilin asetuksia.

Hakusanat: asetukset, salasana, tiedot, tallentaminen, osoite, salasanan, sähköpostiosoite, allekirjoitus, kirjautuminen, vahvistuskoodi, sovellus, asetuksia, profiili, henkilökohtaiset tiedot, henkilötili, yksityishenkilö, tallennus, tallentaa, vaihtaa, vaihtaminen,